Ηράκλειο, Κρήτη | info@koh.gr | + 30 698 661 6852

Εκτύπωση

Αυλαία με μεγάλη γιορτή

23 Ιουλίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουλίου στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου η ετήσια αποχαιρετιστήρια γιορτή του ΚΟΗ, με παρουσιάσεις όλων των τμημάτων του ομίλου (εκμάθησης - κολύμβησης – καλλιτεχνικής) και βραβεύσεις των αθλητών-τριών του για τις επιτυχίες τους τη χρονιά που πέρασε. Πλήθος κόσμου στις κερκίδες του κολυμβητηρίου χειροκρότησε τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΚΟΗ για τις προσπάθειες και τις διακρίσεις τους όλη την κολυμβητική χρονιά.

Η διοίκηση του ΚΟΗ ευχαριστεί θερμά με ανακοίνωσή της τον κ. Χριστιανίδη για τη βιντεοσκόπηση της γιορτής και τον κ. Δρόσο για το φωτογραφικό υλικό καθώς και όλες τις τοπικές επιχειρήσεις που βοήθησαν προσφέροντας δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά και τις Μινωικές Γραμμές και την ΑΝΕΚ για τη συνεργασία που είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

«Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον διευθυντή του ΕΑΚΗ κ. Σακαράκη, τον πρόεδρο της ΠΕΚΥΚ-Ρ κ. Ανδρουλάκη και όλους τους εργαζομένους του κολυμβητηρίου για τη βοήθεια που μας πρόσφεραν και όλους τους αθλητές-τριες και γονείς του Ομίλου για την παρουσία τους και τη βοήθειά τους στη γιορτή μας», αναφέρει η διοίκηση του ΚΟΗ στην ανακοίνωσή της.

Pin It

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, © 2020