Ηράκλειο, Κρήτη | info@koh.gr | + 30 698 661 6852

Εκτύπωση

Τέσσερεις αθλητές του ΚΟΗ στους κορυφαίους που βράβευσε η λέσχη Lions Ηρακλείου

18 Ιανουαρίου 2016

Τους αθλητές, τις αθλήτριες, και τους προπονητές του Υγρού Στίβου της πόλης μας που πέτυχαν σημαντικές Διεθνείς ή Πανελλήνιες διακρίσεις το 2015, βράβευσε σε μια τελετή η Λέσχη Lions Ηρακλείου στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου την Κυριακή 17 Ιανουαρίου.

Ανάμεσα στους δακριθέντες, οι αθλήτριες της Συγχρονισμένης Κολύμβησης του ΚΟΗ, Μαριλένα Αρμάου, Ειρήνη Κάββαλου, Βιργινία Γεωργιουδάκη, η προπονήτριά τους Λέλα Μαμιαούρι καθώς και ο κολυμβητής του ΚΟΗ Αριστοτέλης Σαμπροβαλάκης και ο προπονητής του Χρήστος Αποστολάκης.

Η Μαριλένα Αρμάου βραβεύτηκε για τη συμμετοχή της με την Εθνική Ομάδα Γυναικών Συγχρονισμένης Κολύμβησης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου (Καζάν, Ρωσία), την 6η θέση στο κόμπο και 7η θέση στο Ομαδικό με την  Εθνική Ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες (Μπακού, Αζερμπαϊτζάν), την 3η θέση στο Κόμπο και 3η θέση στο Ομαδικό με την Εθνική Ομάδα στο Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων (Ρώμη) και τέλος για την 3η θέση στο Σόλο και 3η θέση στο Ντουέτο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων Α'.

Η Ειρήνη Κάββαλου βραβεύτηκε για την 3η θέση στο Κόμπο και 3η θέση στο Ομαδικό με την Εθνική Ομάδα στο Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων καθώς και για την 3η θέση στο Ντουέτο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων Α'.

Η Βιργινία Γεωργιουδάκη Βιργινία βραβεύτηκε για την 3η θέση στο Σόλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων Β'.

Τέλος ο Αριστοτέλης Σαμπροβαλάκης βραβεύτηκε για την 1η θέση στα 50μ Ελεύθερο στο πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα και την 1η θέση στα 4x100 Ελεύθερο (με την ομάδα του ΑΝΟΑ) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Pin It

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, © 2020