Ηράκλειο, Κρήτη | info@koh.gr | + 30 698 661 6852

Έληξαν με επιτυχία οι αγώνες στη μνήμη του Τσέτσο Γκολομεέβ

04 Ιουλίου 2016

Έληξαν με επιτυχία οι Κολυμβητικοί Αγώνες «Τσέτσο Γκολομεέβ 2016» που διοργάνωσε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό καθώς συμμετείχαν 300 και πλέον αθλητές από 30 κολυμβητικά σωματεία μεταξύ των οποίων δεκάδες αθλητές μέλη των Εθνικών μας Ομάδων.

Κορυφαίος αθλητής των αγώνων αναδείχθηκε ο αθλητής Χρήστος Μουζάς του Άρη Θες/νίκης. Η επίδοση του 4:30.00 στα 400μ Μ.Α. συγκέντρωσε 732 βαθμούς σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης της FINA.
Κορυφαία αθλήτρια η Γεωργία Παυλοπούλου του Κ.Ο. Ποσειδώνα Ιλισίων για την επίδοσή της 2.06.00 στα 200μ ελεύθερο (714 βαθμοί).

Υψηλές επιδόσεις επίσης σημείωσαν δεκάδες άλλοι αθλητές μεταξύ των οποίων ο Δημήτρης Δημητρίου, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Νίκος Καραβασίλης και Δημήτρης Μουζάκης του Α.Ν.Ο.Αργυρούπολης, η Στεφανία Σοφούλη, ο Βασίλης Γιαννούτσος, ο Κων/νος Εγγλεζάκης, η Μαρία Ζαφείρη, η Εριφύλλη-Άννα Μαρούτσου και ο Νικήτας Αλύ του Α.Ν.Ο.Γλυφάδας, η Κατερίνα Τόμου, η Στέλλα Μοσχονά και η Άννα Καρακωνσταντή του Κ.Ο.Ποσειδώνα Ιλισίων, ο Κωνσταντίνος Μεταλληνός του ΝΑΟΚέρκυρας, ο Ευάγγελος Αϊβαλιώτης του Γλαύκου Περιστερίου, ο Κων/νος Κωνσταντινέσκου του Πανσερραϊκού, ο Αναστάσιος Γκορτζολίδης και η Πεστλίκη Ραφαέλλα του Ωκεανού και οι Κρήτες κολυμβητές και κολυμβήτριες Άννα-Μαρία Νάσιου(ΑΝΟΓ / Αργοναύτες), Βασίλης Ανδρεαδάκης  και Μαρίνος Φίλικας (Αργοναύτες), Μελίνα Τροχαλάκη (ΟΣΦΠ / Δελφίνια), Μαρίνος Φτυλάκης (ΠΑΟΚ / Δελφίνια), Αριστοτέλης Σαμπροβαλάκης (ΚΟΗ), Ελένη Φιορέντζη και  Ιωάννης Τσαμπανάκης (ΓΣΠεριστερίου / ΝΟΑΝ), Βαγγέλης Σκυφάκος (ΝΟΑΝ), Γιώργος Κωνσταντάκης (Ωρίωνας) και Ευαγγελία Δρουμπάκη (ΝΟΧ).

Όλα τα αποτελέσματα εδώ.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο  Σεβασμιότατος  Αρχιεπίσκοπος Κρήτης  κ.κ. Ειρηναίος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης στον τομέα αθλητισμού  Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κωνσταντίνος Βαρδαβάς, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ και πρώην πρόεδρος του ΕΑΚΗ Γιώργος Βουρεξάκης, η πρόεδρος του ΕΑΚΗ Μαρία Καλουδιώτη, ο διευθυντής του ΕΑΚΗ Κώστας Σακαράκης, οι πρώην πρόεδροι του ΚΟΗ, Τριαντάφυλλος Βλάχος και Γιώργος Ψυχαράκης και ο παραολυμπιονίκης Γιώργος Καπελάκης.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν τα μετάλλια και τα έπαθλα των αγώνων, χειροποίητες δημιουργίες από πηλό της Καίτης Μυκωνιάτη.

Ο Κ.Ο.Η θα ήθελε να ευχαριστήσει για την ουσιαστική και φυσική παρουσία τους στην διάρκεια των αγώνων, τους Κων/νο Τσαγκιά και Παναγιώτη Ξενάκη αντιπρόεδρο και γεν. γραμματέα της Περιφερειακής Επιτροπής Αττικής, τον  Διευθυντή του Ε.Α.Κ. Ηρακλείου, Κώστα Σακαράκη, το προσωπικό υπηρεσίας του αθλητικού κέντρου καθώς και τα μέλη της ΠΕΚΥΚ-Ρ και τους παράγοντες όλων των κολυμβητικών σωματείων της πόλης μας που σύστησαν την αγωνόδικο επιτροπή και βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Επίσης τον πρόεδρο του Ε.Α.Κ. Χανίων, Αθανάσιο Κουβάτσο για την διάθεση απαραίτητου ηλεκτρονικού εξοπλισμού για την τέλεση των αγώνων.

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς μας:  ΑΝΕΚ LINES - Blue Star Ferries | Πλαστικά Κρήτης | Μαρνέλλος - Εστιατόριο / Ψησταριά | Super Market ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ | Εμμ  & Νικ. Ορφανάκης ΑΕ |  Water Sports - Κολυμβητικά είδη | Arena | Easy Light - Εφαρμογές φωτισμού / Led | Super Market ΦΑΙΣΤΟΣ | Αφοί Γ. Γεωργιουδάκη - Αρτοποιία | Φυτώρια Kreta Garden – Κων/νος Δήμας | κύβος – the copy shop | ΤΥΠΟγραφή – Εμμ. Λαμπράκης.

Pin It

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, © 2020