Ηράκλειο, Κρήτη | info@koh.gr | + 30 2810 250666

Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι μικρές του ΚΟΗ στους Χειμερινούς

10 Μαρτίου 2020

Για άλλη μια φορά έκλεψαν τις εντυπώσεις και απέσπασαν το χειροκρότημα της κερκίδας οι μικρές αθλήτριες του Κ.Ο.Η στους Χειμερινούς Aγώνες Καλλιτεχνικής  Κολύμβησης Κορασίδων B'  που πραγματοποιήθηκαν στο κολυμβητήριο του Πειραιά  «Παπαστράτειο» το Σαββατοκύριακο 7 -8 Μαρτίου. Η ομάδα του ΚΟΗ   κατάκτησε την 6η και την 12η θέση στο ΟΜΑΔΙΚΟ ανάμεσα σε 22 συμμετοχές ενώ στο ΝΤΟΥΕΤΟ τα κορίτσια μας κατέλαβαν  την 11η την 13η και  22η   θέση ανάμεσα σε 36 συμμέτοχες.

Αναλυτικά:

Στο ΟΜΑΔΙΚΟ, 6η θέση με τις  αθλήτριες: Κουγιουμιτζή Χρύσα, Κουτράκη Άρτεμη, Κουτράκη Ελένη, Μαγκαναράκη Μυρτώ, Μασκίνη Λεωνιδία, Πασσά Ειρήνη, Χαριστάκη Μαρία Ειρήνη, Χριστοδουλάκη Κατερίνα και Μαυρακάκη Καλλιόπη (αναπληρωματική).

wkb2020
Α' Ομαδικό, Κορασίδων Β'

Στο ΟΜΑΔΙΚΟ, 12η θέση στο Ομαδικό με τις αθλήτριες: Αποστολάκη Αγγέλικα, Κάββαλου Ισμήνη, Κανάκη Ευαγγελία, Κωνσταντουλάκη Φωτεινή, Μαυρακάκη Μαργαρίτα, Μιχελακάκη Μαρία Ελένη, Μπαλαχούτη Ελένη, Παπαγιαννάκη Καλλιόπη

B' και Γ' Ομαδικό, Κορασίδων Β'

Στο ΝΤΟΥΕΤΟ, οι αθλήτριες Κουτράκη Άρτεμη και Κουτράκη Ελένη κατέκτησαν την 11η θέση, οι Κουγιουμιτζή Χρύσα και Μαγκαναράκη Μυρτώ κατέκτησαν την 13η θέση και οι Μασκίνη Λεωνιδια και Χαριστάκη Ειρήνη την 22η .

Ο ΚΟΗ επίσης συμμετείχε και με άλλο ένα "μηδενικό" ΟΜΑΔΙΚΟ  (συμμετοχές Διγενή Ραφαέλα, Καλεμάκη Ειρήνη, Σφακιανάκη Ζωή, Χριστιανίδη Μαράα). Όπως και στο ΝΤΟΥΕΤΟ όπου είχε ένα εκτός συναγωνισμού και ένα "μηδενικό". Όλα τα κορίτσια πήραν μέρος και στο αγώνισμα των φιγούρων.

 To Δ.Σ του Κ.Ο.Η συγχαίρει τις αθλήτριες του και τις προπονήτριες τους Μαμιαούρι Λέλα , Λιαδάκη Πέλα και Μουλιανάκη Πένυ και τους εύχεται πάντα επιτυχίες.

Pin It

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, © 2020