Με 5 μετάλλια επέστρεψε η Γεωργιουδάκη από το Μεσογειακό Κύπελο

Για άλλη μια φορά τίμησε με τις διακρίσεις της τον Κολυμβητικό Όμιλο Ηρακλείου και την Ελλάδα η Βιργινία Γεωργιουδάκη στο Μεσογειακό Κύπελο (Comen Cup) Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων που διεξήχθη στη Σεβίλη της Ισπανίας από τις 26 μέχρι τις 29 Ιουλίου.

Διαβάστε περισσότερα: Με 5 μετάλλια επέστρεψε η Γεωργιουδάκη από το Μεσογειακό Κύπελο

Εξαιρετικός ο ΚΟΗ στο Πανελλήνιο Κορασίδων Β'

Εκπληκτική εμφάνιση από τις γοργόνες του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Β' (10-12 ετών). Στο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Χαϊδάρι από τις 5 μέχρι τις 8 Ιουλίου ο ΚΟΗ κατατάχθηκε στην 2η θέση ανάμεσα σε 25 ομάδες.

Οι 36 μικρές του ΚΟΗ  και οι προπονήτριές τους Μαμιαούρι Λέλα, Λιαδάκη Πέλα και Νικολάου Μαρίνα, κατάφεραν με την σκληρή δουλειά τους να ανεβάσουν την ομάδα στο βάθρο και μάλιστα 2 φορές, σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα. Πολύ καλές θέσεις είχανε οι αθλήτριες μας και στις φιγούρες κατατάσσοντας το σύλλογός μας στην 2η θέση καθώς και στις αγωνιστικές τετράδες/τριάδες με τη συμμετοχή αθλητριών 8-9 ετών.

Διαβάστε περισσότερα: Εξαιρετικός ο ΚΟΗ στο Πανελλήνιο Κορασίδων Β'

Ο ΚΟΗ στους διεθνείς αγώνες “HELLAS BEETLES SYNHRO CUP”

Για άλλη μια φορά, τα κορίτσια της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου εντυπωσίασαν και διακρίθηκαν με τις χορογραφίες τους! Αυτή τη φορά με τη συμμετοχή τους στους διεθνείς αγώνες “HELLAS BEETLES SYNHRO CUP” στην Σύρο στις 15-17 Ιουνίου.

Τους αγώνες διοργάνωσε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με την συμμετοχή των εθνικών ομάδων της Ρωσίας, Ιταλίας , Ιαπωνίας, Μεξικού, Γαλλίας, Τσεχίας, Ουκρανίας, Ισπανάις, Ουγγαρίας, Τουρκίας, Ουζμπεκιστάν, Καζακστάν, Σιγκαπούρης και Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα: Ο ΚΟΗ στους διεθνείς αγώνες “HELLAS BEETLES SYNHRO CUP”

Τα νέα αστεράκια του ΚΟΗ

23 λιλιπούτειες αθλήτριες του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου συμμετείχαν στην ημερίδα Αστεριών που πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Κολυμβητήριο την Κυριακή 20 Μαΐου με την συμμετοχή πέντε σωματείων της Κρήτης. Οι μικρές του ΚΟΗ έκαναν την διαφορά αφού, κατακτώντας τις πρώτες θέσεις, κατάφεραν να περάσουν και να βρεθούν με την υψηλότερη βαθμολογία στην κατάταξη των αστεριών και να εξασφαλίσουν το εισιτήριο της συμμετοχής τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Β που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 5-8 Ιουλίου.

Συγχαρητήρια στις μικρές αθλήτριες και στις προπονήτριες τους Μαμιαούρι Λέλα, Λιαδάκη Πελα και Νικολάου Μαρίνα. Τους ευχόμαστε να κατακτήσουν την κορυφή!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Διαβάστε περισσότερα: Τα νέα αστεράκια του ΚΟΗ

Χάλκινο η Αρμάου στο Πανελλήνιο Νεανίδων

Για άλλη μια φορά ξεχώρισαν με την παρουσία τους οι αθλήτριες μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ΝΕΑΝΙΔΩΝ που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης από τις 3 μέχρι τις 6 Μαΐου. Η Μαριλένα Αρμάου, μετά από καταπληκτική εμφάνιση κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο SOLO. Στο Ντουέτο, η Αρμάου Μαριλένα και Κάββαλου Ειρήνη κατέκτησαν την 4η θέση ενώ στο Κόμπο και στο Ομαδικό τα κορίτσια του ΚΟΗ κατατάχθηκαν στην 5η θέση. Αναλυτικότερα:

Διαβάστε περισσότερα: Χάλκινο η Αρμάου στο Πανελλήνιο Νεανίδων

2 Μετάλλια ο ΚΟΗ στο Νηρέας Synchro Cup

Στο βάθρο για άλλη μια φορά οι γοργόνες του Κ.Ο.Η!!! Αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον και με τις καλύτερες εντυπώσεις, ολοκλήρωσαν την αποστολή τους στο 3ο Νηρέας Synchro Cup που πραγματοποιήθηκε στο Χαλάνδρι 20-21/04/2018 υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε και με την συμμετοχή των ομάδων της Λευκορωσίας, Γεωργίας, Ουγγαρίας και Αρμενίας . Στους αγώνες συμμετείχε ο Κ.Ο.Η με δύο κατηγορίες Κορασίδων Β και αγωνιστική τετράδα. Αναλυτικότερα:

Διαβάστε περισσότερα: 2 Μετάλλια ο ΚΟΗ στο Νηρέας Synchro Cup

2 ΑΡΓΥΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α'

Κατακτώντας 2 αργυρά μετάλλια, ξεχώρισαν για άλλη μια φορά με την παρουσία τους τα κορίτσια του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α που διεξήχθει στο κολυμβητήριο του Πειραιά στις 13.04 - 15.04.2018 . Αναλυτικότερα:

Διαβάστε περισσότερα: 2 ΑΡΓΥΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α'

3η θέση στη γενική κατάταξη στο Πανελλήνιο OPEN

Την 3η θέση στη Γενική βαθμολογία Πανελλαδικά, ανάμεσα σε 12 ομάδες,  κατέκτησαν τα κορίτσια του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Κατηγορίας (OPEN) Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που διεξήχθηκε στο κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης στις 29.03 - 01.04.2018. Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τις αθλήτριες του ΚΟΗ:

Διαβάστε περισσότερα: 3η θέση στη γενική κατάταξη στο Πανελλήνιο OPEN