• 3

Ο Γ. Θεοφιλίδης προπονητής στον ΚΟΗ

Με περισσότερες γνώσεις και εμπειρία και με αμείωτο το ενδιαφέρον του και την αγάπη του για την κολύμβηση επέστρεψε σαν προπονητής ο Γιώργος Θεοφιλίδης στον ΚΟΗ, αφού την περίοδο 2005-2008 είχε εργαστεί στο πλευρό του αείμνηστου Τσέτσο Γκολομεέβ.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Γ. Θεοφιλίδης προπονητής στον ΚΟΗ

“Φτάσε πιο ψηλά από τα όνειρά σου…”

Το motto των Κολυμβητικών Αγώνων που διοργανώνονται κάθε χρόνο στη μνήμη του Τσέτσο Γκολομεέβ ήρθε να κάνει πράξη ο γιός του Κριστιάν, με τις διακρίσεις του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Γλασκόβης.

Διαβάστε περισσότερα: “Φτάσε πιο ψηλά από τα όνειρά σου…”

Ο ΚΟΗ στους Θερινούς Αγώνες Προαγωνιστικών

Με 27 μικρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες συμμετείχε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου στους Θερινούς Αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών της Περιφέρειας Κρήτης-Ρόδου που διεξήχθηκαν στα Χανιά στις 16 και 17 Ιουνίου. Τα μικρά του ΚΟΗ, με την καθοδήγηση των προπονητών τους Άρη Καπετανάκη και Μπάμπη Μαυράκη, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, βελτιώνοντας τις ατομικές τους επιδόσεις.

Διαβάστε περισσότερα: Ο ΚΟΗ στους Θερινούς Αγώνες Προαγωνιστικών

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες στη μνήμη του Τσέτσο Γκολομεέβ

Απόλυτα επιτυχημένοι τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο ήταν οι 6οι Κολυμβητικοί Αγώνες ¨Τσέτσο Γκολομεέβ 2018" που διεξήχθησαν στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου στις 26-27/05/2018 από τον Κολυμβητικό Όμιλο Ηρακλείου με συνδιοργανωτές την Π.Ε Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ του Δήμο Ηρακλείου, τη στήριξη του ΕΑΚΗ και υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες στη μνήμη του Τσέτσο Γκολομεέβ

Καλές επιδόσεις και 8 μετάλλια τα μικρά του ΚΟΗ.

Καλές επιδόσεις και 8 μετάλλια (1 χρυσό, 3 αργυρά και 3 χάλκινα) ήταν το αποτέλεσμα των μικρών αθλητών του κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου που συμμετείχαν στη Διασυλλογική Ημερίδα Προαγωνιστικών Κατηγοριών που διεξήχθει στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου στις 1 Απριλίου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Διαβάστε περισσότερα: Καλές επιδόσεις και 8 μετάλλια τα μικρά του ΚΟΗ.

"Τσέτσο Γκολομεέβ 2017"

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο οι 5οι Κολυμβητικοί Αγώνες "Τσέτσο Γκολομέεβ 2017", που συνδιοργάνωσε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου, στην μνήμη του επι σειρά ετών προπονητή του ΚΟΗ, Τσέτσο Γκολομεέβ.
Στους αγώνες που συμμετείχαν 300 και πλέον αθλητές από 20 σωματεία της Κρήτης και της Ηπειρωτικής Ελλάδας, τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωπος από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης, εκπρόσωπος του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Αυγενάκη,  ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης στον τομέα Αθλητισμού κ. Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιδήμαρχος  Αθλητισμού του Δήμου κ.  Βαρδαβάς, η κα. Μαρία Καλουδιώτη πρόεδρος του ΕΑΚΗ, ο πρώην πρόεδρος του ΚΟΗ κ. Γ. Βενέρης,  και ο παραολυμπιονίκης Γ. Καπελάκης.

Διαβάστε περισσότερα: "Τσέτσο Γκολομεέβ 2017"

Ο ΚΟΗ στους Θερινούς Αγώνες 9-12 ετών

Το Δ.Σ του Κολυμβητικού Oμίλου Ηρακλείου, μετά τη διεξαγωγή  των Θερινών Αγώνων κολύμβησης  9-12 ετών της Περιφέρειας Κρήτης - Ρόδου που έγιναν  στο Κολυμβητήριο των Χανίων 10-11 /06/2017,  συγχαίρει τους μικρόυς αθλητές και αθλήτριές του  για τη συμμετοχή τους στους αγώνες  και για τις επιδόσεις τους.

Οι αθλήτριες μας κατέκτησαν 3 χρυσά ( Κουτράκη Αρτεμη, Βαγκέ Μαρίνα, Ζερβού Ελένη) , 5 αργυρά  ( Κουτράκη Αρτεμη, Σκευάκη Μελίνα, Βαγκέ Μαρίνα, Χαλκιαδάκη Ιώννη, Ζερβού Ελένη) και 2 χάλκινα μετάλλια (Χρυσοβέργη Ελένη , Σωπασή Εύη).

Αναλυτικά τα απότελέσματα των αθλητών του Ομίλου μας εδώ.

Επίσης συγχαίρουμε τον προπονητή τους Αποστολάκη Χρήστο και τους ευχόμαστε μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.