• 3
  • Αρχική

7 Διεθνείς Κολυμβητικοί Αγώνες "Τσέτσο Γκολομεέβ"

Προκήρυξη των αγώνων

"Tsetso Golomeev 2019" Swim Meet

 

Pin It

Η Γεωργιουδάκη σε καμπ με την Εθνική

Μια από τις κορυφαίες αθλήτριες του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου, η Βιργινία Γεωργιουδάκη, επιλέχθηκε για άλλη μια φορά να συμμετάσχει σε καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων. Το κάμπ θα ξεκινήσει την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Pin It

Ο ΚΟΗ στους Χειμερινούς Κορασίδων Α'

Με τέσσερις αθλήτριες έλαβε μέρος ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου στους Χειμερινούς Αγώνες Κορασίδων Α Καλλιτεχνικής Κούμβησης που πραγματοποιήθηκαν στο κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης στις 26 και 27 Ιανουαρίου. Οι αθλήτριες του ΚΟΗ, αν και ηλικιακά μικρότερες, έλαβαν μέρος για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη κατηγορία και πραγματοποίησαν μία πολύ καλή εμφάνιση κατακτώντας την 18η θέση στο προκριματικό του DUETO ανάμεσα σε 27 συμμερτοχές.

Στο Dueto έλαβαν μέρος οι Κατερίνα Κώτη και Ελένη Ρουβάκη (με αναπληρωματική τη Λουκία Παπαδάκη).
Στις φιγούρες, πέραν των τριών παραπάνω, συμμετείχε επίσης και η Μαρλια Βαγκέ.

Pin It

Ο Γ. Θεοφιλίδης προπονητής στον ΚΟΗ

Με περισσότερες γνώσεις και εμπειρία και με αμείωτο το ενδιαφέρον του και την αγάπη του για την κολύμβηση επέστρεψε σαν προπονητής ο Γιώργος Θεοφιλίδης στον ΚΟΗ, αφού την περίοδο 2005-2008 είχε εργαστεί στο πλευρό του αείμνηστου Τσέτσο Γκολομεέβ.

Pin It

Διαβάστε περισσότερα: Ο Γ. Θεοφιλίδης προπονητής στον ΚΟΗ

“Φτάσε πιο ψηλά από τα όνειρά σου…”

Το motto των Κολυμβητικών Αγώνων που διοργανώνονται κάθε χρόνο στη μνήμη του Τσέτσο Γκολομεέβ ήρθε να κάνει πράξη ο γιός του Κριστιάν, με τις διακρίσεις του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Γλασκόβης.

Pin It

Διαβάστε περισσότερα: “Φτάσε πιο ψηλά από τα όνειρά σου…”

Με 5 μετάλλια επέστρεψε η Γεωργιουδάκη από το Μεσογειακό Κύπελο

Για άλλη μια φορά τίμησε με τις διακρίσεις της τον Κολυμβητικό Όμιλο Ηρακλείου και την Ελλάδα η Βιργινία Γεωργιουδάκη στο Μεσογειακό Κύπελο (Comen Cup) Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων που διεξήχθη στη Σεβίλη της Ισπανίας από τις 26 μέχρι τις 29 Ιουλίου.

Pin It

Διαβάστε περισσότερα: Με 5 μετάλλια επέστρεψε η Γεωργιουδάκη από το Μεσογειακό Κύπελο

Εξαιρετικός ο ΚΟΗ στο Πανελλήνιο Κορασίδων Β'

Εκπληκτική εμφάνιση από τις γοργόνες του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Β' (10-12 ετών). Στο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Χαϊδάρι από τις 5 μέχρι τις 8 Ιουλίου ο ΚΟΗ κατατάχθηκε στην 2η θέση ανάμεσα σε 25 ομάδες.

Οι 36 μικρές του ΚΟΗ  και οι προπονήτριές τους Μαμιαούρι Λέλα, Λιαδάκη Πέλα και Νικολάου Μαρίνα, κατάφεραν με την σκληρή δουλειά τους να ανεβάσουν την ομάδα στο βάθρο και μάλιστα 2 φορές, σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα. Πολύ καλές θέσεις είχανε οι αθλήτριες μας και στις φιγούρες κατατάσσοντας το σύλλογός μας στην 2η θέση καθώς και στις αγωνιστικές τετράδες/τριάδες με τη συμμετοχή αθλητριών 8-9 ετών.

Pin It

Διαβάστε περισσότερα: Εξαιρετικός ο ΚΟΗ στο Πανελλήνιο Κορασίδων Β'

Ο ΚΟΗ στους Θερινούς Αγώνες Προαγωνιστικών

Με 27 μικρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες συμμετείχε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου στους Θερινούς Αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών της Περιφέρειας Κρήτης-Ρόδου που διεξήχθηκαν στα Χανιά στις 16 και 17 Ιουνίου. Τα μικρά του ΚΟΗ, με την καθοδήγηση των προπονητών τους Άρη Καπετανάκη και Μπάμπη Μαυράκη, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, βελτιώνοντας τις ατομικές τους επιδόσεις.

Pin It

Διαβάστε περισσότερα: Ο ΚΟΗ στους Θερινούς Αγώνες Προαγωνιστικών