• 3
  • Αρχική
IMG-0ca5e9bcae698dd7714e77d12d899652-V.jpg

Τρεις αθλήτριες του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου κλήθηκαν σε καμπ προετοιμασίας με την Εθνική Ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων.

Στο κάμπ που θα διεξαχθεί από 29.01 μέχρι 11.02.2018 στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά Αττικής κλήθηκαν οι Μαριλένα Αρμάου, Ειρήνη Κάββαλου και Βιργινία Γεωργιουδάκη.

Η Βιργινία Γεωργιουδάκη βρίσκεται στην Αθήνα από τις 22.01 σε κάμπ προετοιμασίας με την Εθνική Ομάδα Κορασίδων ενόψει της προετοιμασίας για τους Μεσογειακούς Αγώνες. Η Μαριλένα Αρμάου επέστρεψε από καμπ προετοιμασίας με την Εθνική Ομάδα Ανδρών-Γυναικών.

Ξανά στα μετάλλια οι γοργόνες του Κ.Ο.Η.

Για άλλη μια φορά στους Χειμερινούς αγώνες ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α που έγιναν στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης στις 20- 21/01/2018 οι αθλήτριες της Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης του συλλόγου μας κατάφεραν να εκπροσωπήσουν επάξια το Ηράκλειο.

Διαβάστε περισσότερα: Ξανά στα μετάλλια οι γοργόνες του Κ.Ο.Η.

2017_kor_a1.jpg

Ξεχώρισαν με την παρουσία τους τα κορίτσια του Κ.Ο.Η στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α' που έγινε στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου στις 30.06 – 02.07. Οι αθλήτριες της Συγχρονισμένης Κολύμβησης του συλλόγου μας κατάφεραν να εκπροσωπήσουν για άλλη μία φορά επάξια τον Κολυμβητικό Όμιλο Ηρακλείου.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλήτριες Γεωργιουδάκη Βιργινία και Μιχελουδάκη Ιωάννα στο αγώνισμα του DUETO με αναπληρωματική την Μαυρογιάννη Λυγερή.

Διαβάστε περισσότερα: Χρυσά τα κορίτσια του Κ.Ο.Η. στο Πανελλήνιο Κορασίδων Α'

"Τσέτσο Γκολομεέβ 2017"

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο οι 5οι Κολυμβητικοί Αγώνες "Τσέτσο Γκολομέεβ 2017", που συνδιοργάνωσε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου, στην μνήμη του επι σειρά ετών προπονητή του ΚΟΗ, Τσέτσο Γκολομεέβ.
Στους αγώνες που συμμετείχαν 300 και πλέον αθλητές από 20 σωματεία της Κρήτης και της Ηπειρωτικής Ελλάδας, τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωπος από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης, εκπρόσωπος του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Αυγενάκη,  ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης στον τομέα Αθλητισμού κ. Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιδήμαρχος  Αθλητισμού του Δήμου κ.  Βαρδαβάς, η κα. Μαρία Καλουδιώτη πρόεδρος του ΕΑΚΗ, ο πρώην πρόεδρος του ΚΟΗ κ. Γ. Βενέρης,  και ο παραολυμπιονίκης Γ. Καπελάκης.

Διαβάστε περισσότερα: "Τσέτσο Γκολομεέβ 2017"

Το κολύμπι είναι τρόπος ζωής για τον Γιώργο Θεοφιλίδη, τον 45χρονο αθλητή του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου, που εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Masters.

Ο αθλητής του ΚΟΗ συμμετείχε το Σάββατο 20 Μαΐου στην 1η Θερινή Ημερίδα Κολύμβησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Βόλος) και με τους χρόνους του στο 50μ Ελεύθερο (29.50), στα 100μ Ελεύθερο (1.06.52) και 50 Πεταλούδα (32.21) πήρε το εισιτήριο για την κορυφαία διοργάνωση της FINA στην κατηγορία Masters που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη από τις 7 μέχρι τις 20 Αυγούστου 2017.

Συγχαρητήρια στον Γιώργο για την επιτυχία του!

Άλλη μια μεγάλη διοργάνωση που ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου εκπροσωπήθηκε επάξια από τα κορίτσια της Συγχρονισμένης Κολύμβησης. Η Μαριλένα Αρμάου και η Ειρήνη Κάββαλου συμμετείχαν με την Εθνική μας Ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι από 22 μέχρι 25 Ιουνίου.

Η Μαριλένα Αρμάου κατέκτησε την 7η θέση στο SOLO  ενώ με την Ειρήνη Κάββαλου και τα άλλα κορίτσια της Εθνικής μας Ομάδας κατέκτησαν την 5η θέση στο κόμπο και την 7η στο Ομαδικό.

Η Μαριλένα παρέμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει την προετοιμασία της με την Εθνική Ομάδα Γυναικών ενόψη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη.

Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και στο μέλλον με περισσότερες διακρίσεις.

Ο ΚΟΗ στους Θερινούς Αγώνες 9-12 ετών

Το Δ.Σ του Κολυμβητικού Oμίλου Ηρακλείου, μετά τη διεξαγωγή  των Θερινών Αγώνων κολύμβησης  9-12 ετών της Περιφέρειας Κρήτης - Ρόδου που έγιναν  στο Κολυμβητήριο των Χανίων 10-11 /06/2017,  συγχαίρει τους μικρόυς αθλητές και αθλήτριές του  για τη συμμετοχή τους στους αγώνες  και για τις επιδόσεις τους.

Οι αθλήτριες μας κατέκτησαν 3 χρυσά ( Κουτράκη Αρτεμη, Βαγκέ Μαρίνα, Ζερβού Ελένη) , 5 αργυρά  ( Κουτράκη Αρτεμη, Σκευάκη Μελίνα, Βαγκέ Μαρίνα, Χαλκιαδάκη Ιώννη, Ζερβού Ελένη) και 2 χάλκινα μετάλλια (Χρυσοβέργη Ελένη , Σωπασή Εύη).

Αναλυτικά τα απότελέσματα των αθλητών του Ομίλου μας εδώ.

Επίσης συγχαίρουμε τον προπονητή τους Αποστολάκη Χρήστο και τους ευχόμαστε μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Οι δύο κορυφαίες αθλήτριες της Συγχρονισμένης Κολύμβησης του ΚΟΗ, Αρμάου Μαρία – Ελένη και  Κάββαλου Ειρήνη, μετέβησαν στην Αθήνα όπου θα παραμείνουν μέχρι τιις 18 ιουνίου στο καμπ προετοιμασίας με την Εθνική Ομάδα Νεανίδων. Το καμπ πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά Αττικής και αφορά την προετοιμασία της Εθνικής μας Ομάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων (Βελιγράδι 21 μέχρι 25 Ιουνίου).