• Αρχική

2 ΑΡΓΥΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α'

_2018.jpg

Κατακτώντας 2 αργυρά μετάλλια, ξεχώρισαν για άλλη μια φορά με την παρουσία τους τα κορίτσια του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α που διεξήχθει στο κολυμβητήριο του Πειραιά στις 13.04 - 15.04.2018 . Αναλυτικότερα:

Διαβάστε περισσότερα: 2 ΑΡΓΥΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α'

Καλές επιδόσεις και 8 μετάλλια (1 χρυσό, 3 αργυρά και 3 χάλκινα) ήταν το αποτέλεσμα των μικρών αθλητών του κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου που συμμετείχαν στη Διασυλλογική Ημερίδα Προαγωνιστικών Κατηγοριών που διεξήχθει στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου στις 1 Απριλίου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Διαβάστε περισσότερα: Καλές επιδόσεις και 8 μετάλλια τα μικρά του ΚΟΗ.

_OPEN2018.jpeg

Την 3η θέση στη Γενική βαθμολογία Πανελλαδικά, ανάμεσα σε 12 ομάδες,  κατέκτησαν τα κορίτσια του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Κατηγορίας (OPEN) Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που διεξήχθηκε στο κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης στις 29.03 - 01.04.2018. Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τις αθλήτριες του ΚΟΗ:

Διαβάστε περισσότερα: 3η θέση στη γενική κατάταξη στο Πανελλήνιο OPEN

Ξανά στα μετάλλια οι γοργόνες του Κ.Ο.Η.

Για άλλη μια φορά στους Χειμερινούς αγώνες ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α που έγιναν στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης στις 20- 21/01/2018 οι αθλήτριες της Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης του συλλόγου μας κατάφεραν να εκπροσωπήσουν επάξια το Ηράκλειο.

Διαβάστε περισσότερα: Ξανά στα μετάλλια οι γοργόνες του Κ.Ο.Η.

Άλλη μια μεγάλη διοργάνωση που ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου εκπροσωπήθηκε επάξια από τα κορίτσια της Συγχρονισμένης Κολύμβησης. Η Μαριλένα Αρμάου και η Ειρήνη Κάββαλου συμμετείχαν με την Εθνική μας Ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι από 22 μέχρι 25 Ιουνίου.

Η Μαριλένα Αρμάου κατέκτησε την 7η θέση στο SOLO  ενώ με την Ειρήνη Κάββαλου και τα άλλα κορίτσια της Εθνικής μας Ομάδας κατέκτησαν την 5η θέση στο κόμπο και την 7η στο Ομαδικό.

Η Μαριλένα παρέμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει την προετοιμασία της με την Εθνική Ομάδα Γυναικών ενόψη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη.

Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και στο μέλλον με περισσότερες διακρίσεις.

IMG-0ca5e9bcae698dd7714e77d12d899652-V.jpg

Τρεις αθλήτριες του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου κλήθηκαν σε καμπ προετοιμασίας με την Εθνική Ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων.

Στο κάμπ που θα διεξαχθεί από 29.01 μέχρι 11.02.2018 στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά Αττικής κλήθηκαν οι Μαριλένα Αρμάου, Ειρήνη Κάββαλου και Βιργινία Γεωργιουδάκη.

Η Βιργινία Γεωργιουδάκη βρίσκεται στην Αθήνα από τις 22.01 σε κάμπ προετοιμασίας με την Εθνική Ομάδα Κορασίδων ενόψει της προετοιμασίας για τους Μεσογειακούς Αγώνες. Η Μαριλένα Αρμάου επέστρεψε από καμπ προετοιμασίας με την Εθνική Ομάδα Ανδρών-Γυναικών.

2017_kor_a1.jpg

Ξεχώρισαν με την παρουσία τους τα κορίτσια του Κ.Ο.Η στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α' που έγινε στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου στις 30.06 – 02.07. Οι αθλήτριες της Συγχρονισμένης Κολύμβησης του συλλόγου μας κατάφεραν να εκπροσωπήσουν για άλλη μία φορά επάξια τον Κολυμβητικό Όμιλο Ηρακλείου.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλήτριες Γεωργιουδάκη Βιργινία και Μιχελουδάκη Ιωάννα στο αγώνισμα του DUETO με αναπληρωματική την Μαυρογιάννη Λυγερή.

Διαβάστε περισσότερα: Χρυσά τα κορίτσια του Κ.Ο.Η. στο Πανελλήνιο Κορασίδων Α'

"Τσέτσο Γκολομεέβ 2017"

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο οι 5οι Κολυμβητικοί Αγώνες "Τσέτσο Γκολομέεβ 2017", που συνδιοργάνωσε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου, στην μνήμη του επι σειρά ετών προπονητή του ΚΟΗ, Τσέτσο Γκολομεέβ.
Στους αγώνες που συμμετείχαν 300 και πλέον αθλητές από 20 σωματεία της Κρήτης και της Ηπειρωτικής Ελλάδας, τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωπος από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης, εκπρόσωπος του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Αυγενάκη,  ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης στον τομέα Αθλητισμού κ. Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιδήμαρχος  Αθλητισμού του Δήμου κ.  Βαρδαβάς, η κα. Μαρία Καλουδιώτη πρόεδρος του ΕΑΚΗ, ο πρώην πρόεδρος του ΚΟΗ κ. Γ. Βενέρης,  και ο παραολυμπιονίκης Γ. Καπελάκης.

Διαβάστε περισσότερα: "Τσέτσο Γκολομεέβ 2017"